top of page

ONE STOP SHOP servicii complete de amenajare

DESIGN INTERIOR residential

La STUDIO QUARY, sapăm adânc pentru a dezvălui comoara ascunsă a personalității tale în fiecare colț al locuinței tale. Imaginează-ți o sufragerie nu doar frumos aranjată, ci sculptată în detaliu pentru serile tale de film, sau o bucătărie unde fiecare condiment își găsește locul în povestea culinară. Fiecare linie, fiecare textură, fiecare joc de culori este cioplit cu precizie pentru a reflecta esența ta.

DESIGN INTERIOR comercial

Visează la un spațiu comercial sau de birouri care nu doar că atrage, ci și mărește valorile brandului tău. La STUDIO QUARY, noi nu doar creăm design de interior, ci compunem o scenografie comercială unde fiecare element este meticulos ales pentru a povesti o istorie de succes.

PEISAGISTICA

De cele mai multe ori, un peisaj care încântă privirea ne seduce instantaneu. De aceea, considerăm că proiectele de peisagistică sunt extrem de importante atunci când vine vorba de construcția și amenajarea unei clădiri. Toate aceasta, bineînțeles, aflate într-o simbioză perfectă cu arhitectura, estetica și alte proprietăți esențiale ale clădirii.

interior design plan, servicii design interior, servicii design, consultanta design interior, design interior Bucuresti

MARKETING ASSETS

RANDARI /CGI:

-3D

-360/VR

-Video

interior design, servicii design interior, servicii design, consultanta design interior, design interior Bucuresti

PREMIUM

Armonia Spatiului: Design Interior Personalizat prin Design si Psihologie

COST: €solicita oferta (costul consultatiei este separat de valoarea proiectului de design)

 1. La 'Aarmonia Spațiului', credem că fiecare casă ar trebui să fie o reflectare a sufletului său. Integrând principiile arhitecturii cu înțelepciunea psihologiei, ne dedicăm să creăm spații care nu doar arată minunat, ci și răspund nevoilor emoționale și funcționale ale locuitorilor săi."

 2. Descrierea Procesului:

  • Consultare Aprofundată: "Începem fiecare proiect cu o sesiune de consultare detaliată, unde discutăm despre stilul de viață, gusturile și nevoile dumneavoastră. Aceasta ne permite să înțelegem în profunzime ce vă definește ca individ și cum să transpunem aceste aspecte în design-ul interior."

  • Analiza Psihologică: "Utilizăm tehnici de analiză psihologică pentru a identifica culorile, formele și aranjamentele care vă vor spori starea de bine și confortul în propriul spațiu."

  • Elemente de Design: "Experiența noastră în design ne permite să optimizăm spațiul pentru funcționalitate maximă, integrând soluții de design durabile și estetic plăcute."

  • Analiza feng shui a spatiului si raport cu rezultatele si recomandarile.

 3. Beneficiile Unice:

  • Personalizare: "Fiecare design este unic și personalizat, asigurându-vă că casa dumneavoastră este o adevărată extensie a personalității dumneavoastră."

  • Confort Psihologic: "Creăm un mediu care nu doar arată bine, ci și se simte bine, promovând relaxarea, creativitatea și fericirea."

  • Eficiență și Durabilitate: "Designul nostru este nu doar frumos, ci și eficient din punct de vedere energetic și construite să dureze."

Pentru detalii extensive despre serviciile noastre este recomandat sa ne contactati la adresa de email contact@quary.ro In urma unei consultatii telefonice, unul din operatorii nostri te va indruma catre serviciul aferent nevoilor tale.

bottom of page