top of page
  • Instagram
  • Facebook

ONE STOP SHOP servicii complete de amenajare

DESIGN INTERIOR residential

La STUDIO QUARY, sapăm adânc pentru a dezvălui comoara ascunsă a personalității tale în fiecare colț al locuinței tale. Imaginează-ți o sufragerie nu doar frumos aranjată, ci sculptată în detaliu pentru serile tale de film, sau o bucătărie unde fiecare condiment își găsește locul în povestea culinară. Fiecare linie, fiecare textură, fiecare joc de culori este cioplit cu precizie pentru a reflecta esența ta.

DESIGN INTERIOR comercial

Visează la un spațiu comercial sau de birouri care nu doar că atrage, ci și mărește valorile brandului tău. La STUDIO QUARY, noi nu doar creăm design de interior, ci compunem o scenografie comercială unde fiecare element este meticulos ales pentru a povesti o istorie de succes.

PEISAGISTICA

De cele mai multe ori, un peisaj care încântă privirea ne seduce instantaneu. De aceea, considerăm că proiectele de peisagistică sunt extrem de importante atunci când vine vorba de construcția și amenajarea unei clădiri. Toate aceasta, bineînțeles, aflate într-o simbioză perfectă cu arhitectura, estetica și alte proprietăți esențiale ale clădirii.

interior design plan, servicii design interior, servicii design, consultanta design interior, design interior Bucuresti

MARKETING ASSETS

RANDARI /CGI:

-3D

-360/VR

-Video

interior design, servicii design interior, servicii design, consultanta design interior, design interior Bucuresti

Pentru detalii extensive despre serviciile noastre este recomandat sa ne contactati la adresa de email contact@quary.ro In urma unei consultatii telefonice, unul din operatorii nostri te va indruma catre serviciul aferent nevoilor tale.

bottom of page