top of page

DESIGN INTERIOR residential

​​Indiferent că îți dorești un design clasic, modern, ultra modern, tradițional sau vintage, Studio Quary te poate ajuta să alegi varianta cea mai potrivită pentru design-ul tău rezidențial, astfel încât să surprindă în mod autentic esența personalității tale. Create meticulos și cu cele mai bune resurse, planurile de construire a clădirilor rezidențiale pe care le-am realizat au dus la cele mai bune rezultate, dar și la clienți mulțumiți. Portofoliul pe care îl deținem cuprinde idei unice și moderne menite să vă ofere o viziune clară asupra dorințelor și așteptărilor pe care le aveți de la viitoarea locuință.

DESIGN INTERIOR comercial

Ai o idee de afacere? Studio Quary vine cu expertiza și cu soluțiile eficiente și eficace pentru amenajarea clădirii tale comerciale pentru ca în final să oferim clienților tăi o experiență unică și autentică care să-i facă să plece din localul tău cu dorința de a reveni. Oferim servicii complete, planuri atent gândite și implementate impecabil în zona Design-ului Interior Comercial, iar dedicarea și profesionalismul specialiștilor noștri este reflectată în proiectele întreprinse pentru clienții pe care îi avem în portofoliu.

PEISAGISTICA

De cele mai multe ori, un peisaj care încântă privirea ne seduce instantaneu. De aceea, considerăm că proiectele de peisagistică sunt extrem de importante atunci când vine vorba de construcția și amenajarea unei clădiri. Toate aceasta, bineînțeles, aflate într-o simbioză perfectă cu arhitectura, estetica și alte proprietăți esențiale ale clădirii.

interior design plan

MARKETING ASSETS

RANDARI /CGI:

-3D

-360

-Video

interior design

Pentru detalii extensive despre serviciile noastre este recomandat sa ne contactati la adresa de email contact@quary.ro In urma unei consultatii telefonice, unul din operatorii nostri te va indruma catre serviciul aferent nevoilor tale.

bottom of page